Over TICKEN, het bedrijf achter de e-learning applicaties

vestigingsadres Jacob van Lenneplaan 22 te 3743 AR BAARN
e-mail service@tet.nl
telefoon 035-8881573 - Spreek langzaam en duidelijk het e-mailadres in waarmee je bent geregistreerd en de voornaam en naam van de cursist en je vraag; je ontvangt het antwoord binnen een werkdag per e-mail.
TICKEN B.V. is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24454327 en heeft als btw-identificatienummer NL8204.68.125.B01.

TICKEN is gewaardeerd met de titel ‘Beste Startende Webwinkel 2010’ voor ticken.nl, de e-learning applicatie met de online typecursus. TICKEN werkt conform de wettelijke regels van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Er wordt geen persoonlijke informatie verzameld, of voor secundaire doeleinden gebruikt, zonder door jou vooraf gegeven uitdrukkelijke toestemming. De data waar wij verantwoordelijk voor zijn worden zorgvuldig behandeld en digitaal beveiligd.

Thuiswinkel Waarborg voor theorie-examentrainting.nl van TICKEN

TICKEN staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Toetsing door het CRKBO houdt in dat u weet dat u met een instituut te maken heeft dat getoetst is op kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. TICKEN is daardoor een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn.

De gezichten achter de schermen

Sandy Naumann

Sandy Naumann

Altijd goedlachs en enthousiast. Kapitein van de klantenservice en geliefd bij iedereen. “Als de klanten blij zijn, ben ik dat ook!” Naast haar werk en gezin maakt zij elke dag tijd vrij om te sporten volgens de intensieve Tracy Anderson Methode.

Martin Beijer

Martin Beijer

Is de MVA van het bedrijf: de Manus Van Alles. Doet onderwijskunde, internetmarketing, it, financiën en onderscheidende productontwikkeling met veel plezier en enthousiasme. Houdt ook van tennissen, trainen met Dux en natuurlijk zijn gezin.

Dux von Haus Kalbach

Dux von Haus Kalbach

De vriendelijke bedrijfshond van TICKEN was een zoon van filmster 'Snuf de hond' en eigenlijk een schaap in wolfkleren. Dux was altijd op de werkvloer en hield van pizza en hondenkoekjes. Helaas is hij in 2014 veel te vroeg overleden.

Onze missie

In een wereld met talloze e-learning aanbieders onderscheiden wij ons via:

1) onze unieke leermethoden, waardoor cursisten efficiënter leren en op een prettigere manier;

2) echte klantgerichte service;

3) waarde voor uw geld.

Onze merknaam TICKEN en onze de ambitie om voortdurend te verbeteren, verbinden we aan onze diensten en producten om jou verwachtingen ten aanzien van TICKEN te overtreffen.

Onze succesvolle e-learning applicaties zijn TET (tet.nl) voor wie wil slagen voor het theorie-examen auto, motor of brommer/scooter en TICKEN online typecursus (ticken.nl) voor consumenten, scholen en bedrijven.

TICKEN wil opvallend goede producten aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Om dit waar te maken, blijven we de producten verder ontwikkelen en werken we als een lerende organisatie. We maken gebruiken van het internet en we doen voortdurend en gericht aan kostenbeheersing.

Ook streeft TICKEN naar duurzame relaties met klanten en leveranciers.

TICKEN is het eerste (en enige) e-learninginstituut dat klimaatneutraal onderneemt.

TICKEN is een gezond bedrijf dat rekening houdt met het effect van zijn activiteiten op het milieu en oog heeft voor mensen, zowel binnen als buiten de organisatie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen: ‘profit’, ‘planet’ en ‘people’. Deze balans leidt tot betere resultaten voor ons, maar zeker ook voor jou én de samenleving.

TICKEN vermijdt onnodige kosten en spaart het milieu waar het kan. Geen luxe leasewagens, dure kantoorgebouwen of onnodig papierwerk. Waar mogelijk, gebruiken wij FSC keurmerkpapier, wat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

TICKEN onderneemt klimaatneutraal. Wij compenseren al onze CO2-uitstoot via projecten van de Climate Neutral Group. Ook compenseren wij de CO2-uitstoot, die gemoeid is met de verzending van brievenpost en pakketten. TICKEN doet dit samen met TNT Post, die het compensatiebedrag van TICKEN verdubbelt. Het compensatiebedrag wordt geïnvesteerd in een windmolenpark in India.

Wij zijn een internetbedrijf en om alles goed te laten verlopen, maken wij gebruik van een hoogwaardige server. Daar draaien onze website en cursusapplicaties op. Alle CO2-uitstoot, die aan onze server is gerelateerd, compenseren wij. Dat doen we via de organisatie van Cleanbits.

Via lokale boomaanplant ter compensatie van onze CO2-productie dragen wij rechtstreeks bij aan bosaanplant in Nederland, die gegarandeerd minimaal 99 jaar blijft staan. De boomaanplant vindt in Het Geldersch Landschap plaats. Prettig toch, om te weten dat jouw typen tijdens de typelessen geen negatieve invloed heeft op het milieu. Sterker nog, doordat jij bent gaan leren typen, staan er extra bomen in Nederland!

Alle consumentenprijzen zijn inclusief 9% BTW en inclusief eventuele verzendkosten. Om je beter van dienst te zijn, maakt TICKEN gebruik van cookies.