Info over de snelle, online TET® cursus voor het motor theorie-examen

Sneller slagen

De cursus is op CBR examenniveau en met TET® kan je sneller slagen voor het motor theorie-examen. Je leert 8x sneller en zonder boek dankzij de PI-leermethode®: minimaal 18 studie-uren (afhankelijk van je leervermogen) en je hebt toegang tot een onbeperkt aantal proefexamens.

Geen boek nodig en 8x sneller leren met theorie-examentrainer.nl
Geen boek nodig

Geen boek nodig en 8x sneller leren met theorie-examentrainer.nl
8x sneller leren

Talloze cursisten weten uit ervaring hoe snel en slim deze methode van TET® is: je leert je theorie vanuit praktijksituaties, online op je computer, tablet of smartphone, waar en wanneer je maar wilt: Verkeersregels en Verkeersinzicht.

Zo werkt de cursus

Je krijgt steeds een theorievraag. Als je het antwoord niet weet, kan je gebruik maken van de TIP-toets. Is een vraag goed beantwoord, dan beheers je dat deel

van de theorie en richt je je op de overige punten. Op die manier leer je heel effectief en hoef je géén boek van 200+ pagina’s te bestuderen. Je resultaten worden contant gemeten. Naast de standaardvolgorde van de cursus kan je ook per examencategorie (Verkeersregels en Verkeersinzicht) of per CBR-categorie (er zijn er 25) of zelfs op steekwoorden oefenen. Via proefexamens test je jezelf of je klaar bent voor het echte CBR theorie-examen.

Nu gratis proberen

Je bent verzekerd van het Thuiswinkel Waarborg en hebt 14 dagen bedenktijd tot je start met de cursuspakket of de oefenexamens.

Wil je eerst zien of de cursusaanpak bevalt? Je kan nu een les gratis proberen. Zonder registratie. Of je kan direct inschrijven en direct al beginnen.


Kies ook voor 'het nieuwe leren' van TET®: zonder saai theorieboek, maar met de 8x snellere methode op je pc, tablet of smartphone.

Alle consumentenprijzen zijn inclusief 9% BTW en inclusief eventuele verzendkosten. Om je beter van dienst te zijn, maakt TICKEN gebruik van cookies.