Over de TET® cursus voor het CBR Bromfiets theorie-examen

Sneller slagen

De cursus is op CBR examenniveau. Met de interactieve, online cursus van TET® leer je liefst 8x sneller en zonder boek dankzij de PI-leermethode®: minimaal 15 studie-uren (afhankelijk van je leervermogen) en je hebt toegang tot een onbeperkt aantal proefexamens.

Geen boek nodig en 8x sneller leren met theorie-examentrainer.nl
Geen boek nodig

Geen boek nodig en 8x sneller leren met theorie-examentrainer.nl
8x sneller leren

Talloze cursisten hebben al ervaren hoe effectief deze methode is. Je leert de examentheorie vanuit praktijksituaties, online op je computer, tablet of smartphone, wanneer je maar wilt: Verkeersregels en Verkeersinzicht.

Zo werkt de cursus

Je gaat middels meerkeuzevragen door alle examentheorie heen. Als je een vraag niet weet, kan je gebruik maken van een hulplijn: de 'TIP'-toets.

Is een vraag goed beantwoord, dan krijg je het volgende leerpunt. Maar is antwoord fout, dan komt dit onderdeel even later weer naar voren. Net zolang tot je het theorie-onderdeel beheerst. Op die manier leer je heel effectief en hoef je géén boek van 200+ pagina’s te bestuderen. Het nadeel van leren uit een boek, is dat je kennis niet direct wordt getoetst. Daardoor vergeet je bijna alles weer.

Bij TET® worden je leerresultaten contant gemeten en deze zijn zichtbaar in je 'Cockpit'. Naast de standaardvolgorde van de cursus kan je ook per examencategorie (Verkeersinzicht en Verkeersregels) of per CBR-categorie (er zijn er 25) of zelfs op steekwoorden oefenen. Via proefexamens test je jezelf of je klaar bent voor het echte CBR theorie-examen.

Probeer gratis, zonder registratie

Als je eerst wil weten hoe de TET® cursus er uit ziet, kan je deze gratis proberen. Registratie is daarvoor niet nodig. Of je kan direct inschrijven en nu al beginnen. Je bent verzekerd van het Thuiswinkel Waarborg en hebt sowieso 14 dagen bedenktijd.

Alle consumentenprijzen zijn inclusief 9% BTW en inclusief eventuele verzendkosten. Om je beter van dienst te zijn, maakt TICKEN gebruik van cookies.