Over de TET® cursus voor het CBR Bromfiets theorie-examen

Sneller slagen

De cursus is op CBR examenniveau. Met de interactieve, online cursus van TET® leer je liefst 8x sneller en zonder boek dankzij de PI-leermethode®: minimaal 15 studie-uren (afhankelijk van je leervermogen) en je hebt toegang tot een onbeperkt aantal proefexamens.

Geen boek nodig en 8x sneller leren met theorie-examentrainer.nl
Geen boek nodig

Geen boek nodig en 8x sneller leren met theorie-examentrainer.nl
8x sneller leren

Talloze cursisten hebben al ervaren hoe effectief deze methode is. Je leert de examentheorie vanuit praktijksituaties, online op je computer, tablet of smartphone, wanneer je maar wilt: Verkeersregels en Verkeersinzicht.

Zo werkt de cursus

Je gaat middels meerkeuzevragen door alle examentheorie heen. Als je een vraag niet weet, kan je gebruik maken van een hulplijn: de 'TIP'-toets.

Is een vraag goed beantwoord, dan krijg je het volgende leerpunt. Maar is antwoord fout, dan komt dit onderdeel even later weer naar voren. Net zolang tot je het theorie-onderdeel beheerst. Op die manier leer je heel effectief en hoef je géén boek van 200+ pagina’s te bestuderen. Het nadeel van leren uit een boek, is dat je kennis niet direct wordt getoetst. Daardoor vergeet je bijna alles weer.

Bij TET® worden je leerresultaten contant gemeten en deze zijn zichtbaar in je 'Cockpit'. Naast de standaardvolgorde van de cursus kan je ook per examencategorie (Verkeersinzicht en Verkeersregels) of per CBR-categorie (er zijn er 25) of zelfs op steekwoorden oefenen. Via proefexamens test je jezelf of je klaar bent voor het echte CBR theorie-examen.

Probeer gratis, zonder registratie

Als je eerst wil weten hoe de TET® cursus er uit ziet, kan je deze gratis proberen. Registratie is daarvoor niet nodig. Of je kan direct inschrijven en nu al beginnen.

Alle consumentenprijzen zijn inclusief 9% BTW en inclusief eventuele verzendkosten. Om je beter van dienst te zijn, maakt TICKEN gebruik van cookies.