TET®: online cursus voor het CBR theorie-examen

Je wilt je voorbereiden voor het theorie-examen voor Auto (Rijbewijs B). Je zou een theorieboek kunnen kopen of proefexamens maken. Maar er is een betere manier. Met TET®, leer je 8x sneller dan met een boek dankzij de PI-leermethode®: minimaal 20 studie-uren (afhankelijk van je leervermogen) en je hebt toegang tot een onbeperkt aantal proefexamens.

Duizenden anderen hebben al ervaren hoe effectief onze methode is. Je leert je theorie vanuit praktijksituaties, online op je computer, tablet of smartphone, waar en wanneer je maar wilt. En alle drie de CBR examenonderdelen komen aan bod: Gevaarherkenning, Verkeersinzicht en Verkeersregels. Gevaarherkenning en Verkeersinzicht leer je niet met een boek, wel bij TET®.

De cursus is op CBR examenniveau. Naarmate je oefent, krijgen alleen die theorie-onderdelen aandacht, die je nog niet beheerst. Op die manier leer je heel effectief en hoef je géén boek van 200+ pagina’s te bestuderen. Je resultaten worden contant gemeten en je kan aan de hand van oefenexamens ook testen of je klaar bent voor het echte CBR examen.


Je kan nu de leermethode van de TET® cursus gratis proberen door op de oranje knop hieronder te klikken. Of je kan direct inschrijven voor de cursus via de blauwe knop. Je bent verzekerd van het Thuiswinkel Waarborg en hebt sowieso 14 dagen bedenktijd.

Alle consumentenprijzen zijn inclusief 9% BTW en inclusief eventuele verzendkosten. Om je beter van dienst te zijn, maakt TICKEN gebruik van cookies.