Veiligheid-kwaliteit op tet.nl

Je registreert je voor onze cursus via het internet, je betaalt via het internet en je volgt de cursus via het internet. De cursus op tet.nl is een e-learning activiteit van TICKEN b.v. en wij doen er alles aan om het proces van begin tot eind veilig te laten verlopen. Dat doen we op de volgende manieren.

thuiswinkelwaarborg.jpg

Thuiswinkel Waarborg Certificaat

TICKEN is gewaardeerd met het Certificaat Thuiswinkel Waarborg en biedt jou als consument daarmee een betrouwbare en veilige manier van de online aanmelding voor de cursus. Als lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, wordt TICKEN elk jaar geauditeerd met een strenge juridische en financiële check. De Nederlandse Thuiswinkel organisatie biedt consumenten op die manier de zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg:

  1. Weten met wie zij zaken doet en hoe zij TICKEN gemakkelijk kunnen benaderen.
  2. Algemene voorwaarden die zijn overeengekomen met de Consumentenbond.
  3. Bedenktijd: 14 dagen.
  4. Een veilige betaalomgeving.
  5. Onafhankelijke klachtenbemiddeling.
Thuiswinkel Waarborg voor theorie-examentrainting.nl van TICKEN

TICKEN staat ingeschreven in het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs. Toetsing door het CRKBO houdt in dat u weet dat u met een instituut te maken heeft dat getoetst is op kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. TICKEN is daardoor een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn.

vergrootglas als beeld voor de security scan bij ticken

Onze website wordt periodiek gecontroleerd door een onafhankelijke partij middels een securityscan. De veiligheid van onze website is zeer belangrijk, want daardoor kan jij als gewaardeerd klant veilig kan winkelen bij TICKEN, maar met als doel dat hackers géén toegang hebben tot onze website.

theorie-examentrainer_nl_ogone-logo.png

Veilig betalen via OGONE

TICKEN gebruikt het betrouwbare en sterk beveiligde betaalplatform van INGENICO (voorheen OGONE geheten), één van de voornaamste spelers in de financiële wereld op het internet. INGENICO’s vak bestaat erin om de overdracht van je financiële gegevens in alle vertrouwelijkheid te borgen en gebruikt daartoe betaalmethoden die gebaseerd zijn op de meest veeleisende veiligheidsstandaarden. Je financiële gegevens worden enkel uitgewisseld tussen INGENICO en de betrokken financiële instellingen, zoals bijvoorbeeld een bank, credit cardmaatschappij of PayPal. TICKEN heeft géén toegang tot je vertrouwelijke gegevens. Deze uitwisselingen gebeuren met behulp van beveiligde protocollen. Zo kun je in de adresbalk zien of je je in een beveiligde zone bevindt, wanneer er gevraagd wordt om bijvoorbeeld het nummer van je credit card in te voeren. Deze zones zijn herkenbaar dankzij het adres dat dan begint met "https://secure.ogone.com", evenals door een gesloten hangslot of een sleutel onderaan op uw navigator. Voor jouw veiligheid gaat INGENICO constant na of de verbinding met je navigator goed beveiligd is voordat je financiële gegevens gecodeerd verzonden worden.

theorie-examentrainer_nl-ssl-ev-logo.jpg

SSL EV

Op pagina’s waar je persoonlijke gegevens invult, maakt TICKEN gebruik van SSL EV (Secure Socket Layer Extended Validation). SSL EV is het hoogst beschikbare niveau van SSL-beveiliging en is herkenbaar aan de groene adresbalk in combinatie met de het adres dat begint met https. De SSL-verbinding versleutelt hierbij de gegevens, waardoor het als het onderschept wordt, niet is te lezen vanwege een veilige 2048-bit encryptie-algoritme te kraken. Deze methode wordt beschouwd als veilig en wordt ook gebruikt door banken voor online bankieren.

theorie-examentrainer_nl_privacy-logo.png

Online Privacy

Alle gegevens die door TICKEN worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk behandeld en bewaard worden en zullen niet aan derden worden verstrekt. De informatie die je aan TICKEN geeft, wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld. Zie ook onze Privacy pagina.

Alle consumentenprijzen zijn inclusief 9% BTW en inclusief eventuele verzendkosten. Om je beter van dienst te zijn, maakt TICKEN gebruik van cookies.