Klantbeoordelingen

Als cursist kan je je mening en ervaring met de cursus delen.

Pluspunten - Je kan meteen aan de slag. - De feedback per beantwoorde vraag is leerzaam. - Herhaling van wat fout doet zorgt dat je het sneller onthoud. - Onbeperkte mogelijkheid om oefenexamens te doen voor de motortheorie. - Je leert door te doen, en dat werkt voor mij perfect, alle theoriekennis op de website had ik binnen no-time geleerd. - In 1x geslaagd voor mijn theorie! (80% van de antwoorden uit dit platform geleerd). Verbeterpunten - Wat mij betreft is de prijs tov kwaliteit wat aan de hoge kant. Geldt voor alle online motortheorie platformen die er zijn. Reden: geen enkel bedrijf die garandeert dat de leerstof volledig is, dit valt voor aanschaf ook niet te controleren en dat vind ik jammer daar betaal je voor. - Ik adviseer om zowel dit platform te gebruiken, maar ook andere (gratis) platformen om de te leren theorie zo volledig mogelijk te maken. Ga enkele dagen voor het examen ook naar de bieb en neem het (veel te dure) boek van vekabest door, maak aantekeningen en leer dit aanvullend. TIP voor TET, bekijk de inhoud van je collega's en vul daar waar nodig je leerstof aan. - Te weinig variatie in de vraagstelling. Herhaalvragen gebeurt dmv precies dezelfde vraag en precies dezelfde foto. Na veel oefenen kan je op den duur antwoord geven op basis van de foto die er getoond wordt, wat me niet de bedoeling lijkt. Tip aan lezer: probeer gefocust te blijven op de vragen om de leerstof echt tot je te nemen. - Ik mis wat echte instinkers, het cbr heeft er een handje vol van om vragen te stellen waar je eigenlijk het antwoord van weet. Maar door de vraagstelling of het plaatje je alsnog fout antwoord kan geven. Ik kan helaas geen voorbeeld produceren, maar ik had zeker 3 geniepige instinkers bij mijn examen. - Minimaal aantal vragen mbt eigenschappen en toestand van je motorvoertuig.

Een verschrikkelijke kut cursus. sorry dat ik het zeg. mijn zoon heeft 33 proefexamens goed gemaakt op tet. en toch twee keer gezakt. deze cursus behandeld de stof die nodig is om te slagen niet voldoende. Kortom deze cursus is niet aan te raden. !!!!! en zoek iets iets anders. Bij het cbr hebben ze ook nog nooit gehoord van deze leerstof. zegt ook wel iets.

De cursus zit op zich prima in elkaar, helaas ben ik vandaag gezakt. Ik heb de afgelopen 18 examens met steeds maar 1/2 foutjes niet gehaald, en vervolgens mijn CBR examen niet gehaald. Deze cursus is dus geen garantie op het halen van je examen.

Vandaag geslaagd voor mijn theorie examen motor door met jullie theorie examens te oefenen. Ik had 48 antwoorden goed. Yeh!

ik gebruik hem nu 2 dagen het leek een mooi programma om mee te leren maar helaas is die mij nu al een paar x vast gelopen terwijl ik een goede internet verbinding heb !! ik raad hem daarom ook zeker niet aan want je wilt niet dat het steeds vast loopt onder het leren !!

Deze cursus heeft me helaas niet echt geholpen om mijn theorie mee te behalen. Er wordt veel stof in behandeld, alleen is dit helaas niet voldoende om te slagen en de theorie certificaat te behalen. Wél is het handig om deze cursus te gebruiken in combinatie met ander oefenmateriaal, zoals oefenexamens op internet, oefenen op apps en filmpjes kijken op youtube. De eerste keer was ik helaas gezakt (ondanks dat al de proefexamens op de cursus voldoende waren), maar de tweede keer ben ik wel gelukkig geslaagd! Enkele (gratis) oefensites: https://www.theorie-leren.nl/auto/auto-theorie-oefenen-gratis http://itheorie.nl/auto/theorie-examen/index.php https://leerdetheorie.nl/?gclid=EAIaIQobChMIqYKF5Pqk1QIVy7XtCh0nDA7VEAAYASAAEgKYI_D_BwE Apps om (ook gratis) mee te oefenen: Rijbewijs Trainer, CBR toets, Snelslagen, Rijles.nl, iTheory, Voorrang en verkeersborden Op youtube staan er overigens ook nog genoeg filmpjes waar eventuele veel gestelde vragen worden behandeld, zoals deze: https://www.youtube.com/watch?v=LF9SjV13Ym4 (let op, bevat grof taalgebruik) Veel succes iedereen!

Alle oefeningen doorlopen en uiteindelijk 11 proefexamens gemaakt (10 geslaagd). Bij het theorie-examen 1 fout bij de verkeersregels en 6 fout bij de gevaarherkenning, eerste keer geslaagd. Hartelijk dank, ik kan dit iedereen zeker aanraden! Misschien is het wel handig om een theorieboek eerst op zijn minst doorgebladerd te hebben.

Zeer tevreden. Na het cursusonderdeel theorie doorlopen te hebben een aantal oefenexamens gemaakt. Daarna het echte examen bij het CBR met 0 fouten.

Prima om te oefenen, ik heb overmorgen mijn examen en ga nog goed oefenen met dit programma, heel chill dat er oefenexamens bij zitten en je alle onderdelen apart of tegelijk kan oefenen. Zo kan je dus ook het onderdeel goed oefenen waar je wat minder goed in bent. Ik vind het een super makkelijk en duidelijk programma!

Jullie -- leven, ik haal 20 keer voldoende achter elkaar met jullie oefen examen er staat ik ben er klaar voor. Eindstand ik doe me examen ik zak met 14 fouten. thanks

Heel duidelijk wordt alles uitgelegdt ik heb 100 % Allen oefen examen gedaan paar onvoldoendes Maar er stond nog niet klaar voor examen en toch 12 mei om 12 uur geslaagdt met maar 3 fout toch was me geld zeker waars sommige vragen kreeg ik ook bij de cursus andere vragen wist ik al bedankt ! Ik ga nu voor me praktijk examen

Heel duidelijk wordt alles uitgelegdt ik heb 100 % Allen oefen examen gedaan paar onvoldoendes Maar er stond nog niet klaar voor examen en toch 12 mei om 12 uur geslaagdt met maar 3 fout toch was me geld zeker waars sommige vragen kreeg ik ook bij de cursus andere vragen wist ik al bedankt ! Ik ga nu voor me praktijk examen

Hele goede curcus waardoor ik het gehaald heb!

Hallo TET,. ik blijf in mijn cockpit op 6 % van de cursus staan, dit terwijl ik toch al zo´n 40 uurtjes besteed heb aan TET en voor mijn gevoel ook wel vooruitgang boek. ik sta echter net als dag een op 6%. ¨Hoe kan dit.

BEDANKT Tet .geslaagd door jullie zeer goede leer methode .thanx

BEDANKT Tet .geslaagd door jullie zeer goede leer methode .thanx

Ik vond hem geweldig. Eerste keer met boek geleerd en gezakt. Tweede keer gehaald dankzij TET. Voor mij werkt herhaling het beste en met deze methode komt dat goed. Wel heb ik er lang over gedaan om alles te doorlopen 14 uur, maar resultaat is er. Maar één verbeter punt na alles te hebben doorlopen de mogelijkheid om alle vragen die niet in één keer goed waren nog eens te doen. verder is het een geweldige methode.

Heel fijn leermethode, tenminste voor mij. In een keer geslaagd. Hier merkt ik dat de theorie makkelijker te onthouden is dan met een boek! Bedankt TET

De cursus die ze aanbieden is goed, maar de oefenexamens bestaan uit precies dezelfde vragen als in de cursus. Raad dus aan om de examens te oefenen in combinatie met een andere programma. Ook is het handig om terugkerende fouten goed door te nemen met een theorie boek. Ben zelf vandaag geslaagd met een fout. En TET heeft me dus zeker geholpen met het opnemen van de stof.

+++(positief!) Iedereen leert verschillend, maar voor mij was het een fijne manier van leren. De interface is simpel en overzichtelijk. Je leert door fouten te maken en hier krijg je het goede antwoord gelijk te zien als je een fout maakt, met zo nodig een klein beetje theoretische uitleg. Je krijgt daarna genoeg kans om je fout te herstellen (die vragen komen terug). Erg prettig en sneller dan een boekje lezen. Wel vind ik "gevaarherkenning" overal erg gebaseerd op omstandigheden en eigenlijk een mening. Ik raad je aan om na deze cursus ook op een andere website een gratis examen te maken, puur om te wennen aan een eventuele andere manier van examen doen. ---(ter verbetering) Ik vond het lastig om bepaalde onderwerpen terug te vinden en als naslagwerk te gebruiken. "Hoe zat dat ook alweer? eeeeeven zoeken..." Examen zelf bij CBR: Vanochtend mijn theorie in 1 keer gehaald bij het CBR in Rijswijk. Je komt aan, meld je aan bij een scherm, wacht in de wachtkamer, waar je via schermen wordt geinstrueerd wat je moet doen. Net als op een vliegveld. Spullen in de locker, melden bij de balie, naar het toegewezen scherm lopen, zitten en beginnen. Je kunt vragen voor headphones om de vragen te horen, vind ik zelf erg vervelend. Het ging erg snel, binnen 10 minuten stond ik weer buiten(als je een vraag hebt beantwoord kun je op "volgende" tikken, schiet lekker op). Alles ging individueel met een touchscreen en zag er idd ongeveer net zo uit als op TET. Daarna loop je naar buiten, haalt spullen uit locker en krijgt via de mail verdere informatie.

Alle consumentenprijzen zijn inclusief 9% BTW en inclusief eventuele verzendkosten. Om je beter van dienst te zijn, maakt TICKEN gebruik van cookies.